Taloushallinnon asiantuntija

Etsimme Joensuuhun konsernipalveluihin 

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA 

Oletko sinä uusi taloushallinnon asiantuntijamme? Etsimme taloustiimiimme konsernipalveluihin monipuolisista kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävistä aidosti innostuvaa henkilöä iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimimme. Taloushallinnon asiantuntijan tehtäviin tiimissämme kuuluu yhden tai useamman konsernin erillisyhtiön kirjanpito, kuukausittainen tilinpäätös sekä budjetointi. Lisäksi työtehtävään voidaan sisällyttää osaamisen ja mielenkiinnon mukaan erilaisia järjestelmien pääkäyttäjätehtäviä, raportointi- ja kehitystehtäviä sekä konsernilaskennan ja IFRS -raportoinnin tehtäviä. Meillä pääset kehittymään taloushallinnon vahvaksi osaajaksi osana kokenutta ja asiantuntevaa tiimiämme. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja autamme sinua onnistumaan! Tehtävässäsi toimit osana asiantuntijatiimiä talouspäällikön vetämässä taloustiimissä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Ketä etsimme? Taustaltasi voit olla joko valmis talouden ja kirjanpidon osaaja tai taloushallinnosta/laskentatoimen alalta vastavalmistunut. Pystymme räätälöimään tehtävän osaamistaustasi mukaisesti. Toivomme, että olet innostunut taloushallinnon ja raportoinnin tehtävistä, uusista järjestelmistä ja prosessien kehittämisestä. Arvostamme myös Excel -osaamista. Kuulumme PunaMusta Media Oyj:n konsernipalveluiden palveluorganisaatioon ja sisäisten asiakkaidemme auttaminen kuuluu olennaisena osana työnkuvaamme – autamme mielellämme – ja tätä asennetta toivomme myös tulevalta tiimimme jäseneltä. Tule siis osaksi asiantuntevaa, lämminhenkistä sekä iloista taloustiimiämme! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa PunaMusta Media Oyj:n talouspäällikkö Emma Nikkonen puhelimitse 050 517 1896. Tavoitat Emman 13.4. klo 14:30 – 16:00. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 24.4.2022 aikana sähköpostilla osoitteeseen emma.nikkonen@punamustamedia.fi. Kiirehdi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti löydettyämme tehtävään soveltuvan henkilön.

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media-, näkyvyys- ja painoliiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 630 alan osaajaa. Konsernin näkyvyys- ja painoliiketoimintaan kuuluva PunaMusta Oy palvelee asiakkaitaan mm. aikakaus- ja sanomalehtien sekä mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa, suurkuvaratkaisuissa, brändinhallinnan ratkaisujen tarjoajana ja digitaalisen näkyvyyden palveluntarjoajana. Yhtiön medialiiketoiminta koostuu maakuntamedia Karjalaisesta, kuudesta paikallismediasta, kaupunkimediasta sekä radiokanavasta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 106 miljoonaa euroa.