Etsimme kokenutta vastuullisuusasiantuntija

Ovatko SBT, CSRD ja Global Compact tuttuja asioita? Jos kyllä – tule osaksi vastuullisuustiimiämme! Tässä tehtävässä pääset tekemään tiiviisti töitä vastuullisuuden eri ulottuvuuksien parissa. Keräät tietoa näppärästi eri lähteistä CSRD-, SBT-, Global Compact – ja ympäristöraportointeihin. Tehtävässä toimit myös raportoinnin, auditointien ja riskienhallinnan tukena. Laadit tottuneesti asiakkaillemme työkohtaisia päästölaskentoja. Sinulta luonnistuu myös konsernipolitiikkojen tuki sekä päivitys ajan tasalle vastuullisuusnäkökulma huomioiden. Sinulta tulee löytyä kuvatun kaltaisista tehtävistä jo kokemusta, olet toiminut esimerkiksi vastuullisuusasiantuntijan-/assistentin tai ympäristökoordinaattorin roolissa.

Olet tarkka ja pidät numeroista, analyyttinen osaaminen on tässä tehtävässä eduksi. Plussaa saat Tofuture-työvälineen osaamisesta. Vastuullisuusasioiden sekä kestävyysraportoinnin tuntemus on edellytys tehtävässä menestymiselle. Lisäksi toivomme sinulta korkeakoulututkintoa, etenkin tutkinto ympäristöasioiden parista katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää kykyä toimia matriisiorganisaatiossa hyvässä yhteistyössä yli liiketoiminta- ja strategisten toimintojen rajojen. Toivomme hakijalta myös hyviä puhe- ja esiintymistaitoja, joita voidaan tarvita niin vetämissäsi sisäisissä koulutuksissa kuin asiakastapaamisissakin. Tehtävä edellyttää myös englannin kielen osaamista.

Vastuullisuus on osana strategiaamme ja haluamme olla vastuullisuuden suunnannäyttäjä jokaisella liiketoiminta-alueellamme. Vastuullisuustiimi vastaa koko konsernin vastuullisuusasioista ja saat työkaveriksesi vastuullisuudesta vastaavan johtajan, vastuullisuuspäällikön sekä viestintäpäällikön lisäksi asiantuntijoita konsernin eri toiminnoista. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja esihenkilö sekä tiimi auttavat sinua onnistumaan tehtävässä.

Meillä työskennellään hybridisti, joten voit tehdä työtäsi joustavasti liukuvaa työaikaa hyödyntäen toimitiloissamme (esim. Tampere, Vantaa, Joensuu) ja etänä sinulle sopivalla tavalla eri muotoja yhdistellen. Tehtävä on uusi ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva.

Kuulostaako tehtävä Sinun jutultasi? Haluamme kuulla Sinusta! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 8.5.2024. Jäikö jokin vielä mietityttämään? Tuleva esihenkilösi vastuullisuus- ja markkinointijohtaja Mirka Lammi, p. +358445658976, keskustelee mielellään kanssasi tehtävästä ma 29.4. klo 14–15.30 ja to 2.5. klo 10–11.

Jos tämä kuulostaa sinut tulevalta työpaikaltasi, lue lisää ja hae täältä.