Etsimme tiimiimme Vantaalle markkinointiasiantuntijaa

Etsimme tiimiimme PunaMusta Media -konserniin Vantaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen markkinoinnin ammattilaista ja hyvää tyyppiä.

Oletko sinä uusi markkinointiasiantuntijamme?

Voit olla esimerkiksi sujuvasti markkinoinnin ja myynnin rajapinnassa päämäärätietoisesti seikkaileva osaaja, joka tuottaa kohderyhmiämme puhuttelevia sisältöjä, markkinoinnin automaation hoitomalleja ja vastaa laadukkaasta liidivirrasta myynnillemme.

Tai ehkä olet monikanavaisten, tuloksekkaiden markkinointikonseptien ja -kampanjoiden kehittäjä ja tulosten intohimoinen analysoija, joka syttyy myös tapahtumamarkkinoinnista − ideoinnista ja järjestelystä aina tulosten mittaamiseen saakka.

Osaamistasi kaipaa erityisesti kasvava ja kehittyvä yritysnäkyvyyden palveluita tarjoava liiketoimintamme. Pääset kertomaan uusista palveluista, kokonaisratkaisuista ja ympäristövastuustamme – kuten 100-prosenttisesti hiilineutraaleista painotuotteista – potentiaalisille ja nykyisille asiakkaillemme.

Etsimme markkinoinnista aidosti innostuvaa ihmistä, joka kykenee sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn ja tekee sujuvasi yhteistyötä eri liiketoimintojemme kanssa yli organisaatiorajojen.

Oletpa taustaltasi growth hacker, markkinointikoordinaattori tai muu markkinoinnin ammattilainen, olet ennen kaikkea asiakaslähtöinen ajattelija ja kehityshaluinen markkinoija.

Odotamme sinulta:

• Aikaisempaa kokemusta digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueilta
• Asiakaslähtöistä, innostuvaa ja kehityshaluista asennetta
• Osaamista ja kiinnostusta B2B-myynnin tukemiseen markkinoinnin keinoin
• Oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja aikaansaavaa työskentelyotetta
• Kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä
• Sujuvaa suomen kielen taitoa

Arvostamme: Kokemusta julkaisujärjestelmistä, analytiikasta ja markkinoinnin automaatiosta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön ja kehittyä markkinoinnin ammattilaisena, mukavat työkaverit sekä vakaan konsernin edut. Työskentelet markkinointijohtajan alaisuudessa, vahvassa yhteistyössä myynnin ja eri liiketoimintojen kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen (sekä mahdollinen osaamistasi kuvaava työnäyte) osoitteeseen rekry@punamustamedia.fi mahdollisimman pian, täytämme tehtävän heti oikean ihmisen löydyttyä.

Lisätietoja: Mirka Lammi, mirka.lammi@punamustamedia.fi ja 044 565 8976 (to 12.8. klo 11–13 ja ti 17.8. klo 14–16).