HR-koordinaattori

Etsimme innokasta ja asiakaspalveluhenkistä

HR-KOORDINAATTORIA

Tule muotoilemaan kanssamme erinomaista työntekijäkokemusta! Vahvistamme HR-organisaatiotamme konsernimme kasvaessa ja etsimme vahvistusta innostuneeseen Ihmiset, osaaminen ja kulttuuri -tiimiimme. Toimit esihenkilötyön päivittäisjohtamisen kumppanina ja sparraajana auttaen saavuttamaan liiketoiminnan asettamat tavoitteet, erityisesti autat digitaalisen liiketoimintamme kasvussa ja kulttuurin muotoilussa. Päivittäiset tehtäväsi pitävät sisällään esimerkiksi hyvän henkilöstökokemuksen varmistamisen sekä asiantuntijuuden tuomisen rekrytointeihin ja perehdytykseen. Ymmärrät palkitsemisen merkityksen tuottavuudelle. Oman erityisosaamisesi mukaan saat myös konsernitasoisia tehtäviä, joita työstät itsenäisesti ja yhdessä muun HR-tiimin kanssa eteenpäin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työpisteesi voi sijaita sinulle sopivimmassa konsernimme toimipisteessä. Meillä työskennellään hybridisti ja työsi sisältää ajoittain matkustamista kotimaassa.

Ketä etsimme? Käytännön työkokemus HR-tehtävistä antaa sinulle ymmärryksen siitä, mistä elementeistä työntekijän polku koostuu ja miten siitä muotoillaan erinomainen työntekijäkokemus. Olet hankkinut työhösi vankan teoriapohjan soveltuvan tutkinnon kautta tai kartuttanut osaamistasi työskentelyn kautta. Ymmärrät, mitkä lait ja asetukset työtämme ohjaavat – osaat riittävällä tasolla soveltaa ja tulkita lainsäädäntöä ja työehtosopimuksia. Ymmärrys digitaalisesta liiketoiminnasta on plussaa. Teet työtäsi valmentavalla otteella ja tarvittaessa osaat jakaa oppejasi sisäisten koulutustilaisuuksien kautta. Työpöydällesi ohjautuu myös arkisempia tehtäviä, kuten laskujen tarkistamista ja raporttien laatimista, joten toivomme et kaihda suorittavaakaan työtä osana työpäivääsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi henkilöstöpäällikkö Maria Mustajärvi puhelimitse 050 467 9122. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 9.9.2022 aikana sähköpostilla osoitteeseen rekry@punamustamedia.fi

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media-, näkyvyys- ja painoliiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 700 alan osaajaa. Konsernin näkyvyys- ja painoliiketoimintaan kuuluva PunaMusta Oy palvelee asiakkaitaan mm. aikakaus- ja sanomalehtien sekä mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa, suurkuvaratkaisuissa, brändinhallinnan ratkaisujen tarjoajana ja digitaalisen näkyvyyden palveluntarjoajana. Yhtiön medialiiketoiminta koostuu maakuntamedia Karjalaisesta, kuudesta paikallismediasta, kaupunkimediasta sekä radiokanavasta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 106 miljoonaa euroa.