HR-tiimimme etsii HR-controlleria

Tarvitsemme tiimiimme Sinut, HR:n tietojärjestelmien sielunelämää syvästi ymmärtävän ja HR-numerotietoa tottuneesti murskaavan vahvistuksen!

Laadit näppärästi datasta raportteja ja tuotat tietoa johdolle päätöksenteon tueksi. Ymmärrät tietovirtojen liikkeestä ja rajapintojen rakentamisesta. Voit osaamisesi avulla onnistuneesti vetää läpi HR-tietojärjestelmävaihtoja ja toimia HR-järjestelmien pääkäyttäjänä. Jotta ymmärtäisit työhösi kuuluvaa palkkaprosessien kehittämistä, toivomme, että myös palkanlaskenta olisi sinulle tuttua. Kyseessä on esihenkilötehtävä – tulet toimimaan HR-palvelut toiminnossa työskentelevien palkanlaskentaa tekevien osaajien esihenkilönä.

Olet tarkka ja sopuisa joukkuepelaaja. Sinulla on työkokemusta kuvatuista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Power BI työvälineenä on jo kenties sinulle tuttu. Palkkahallinnon prosessien tuntemus on edellytys tehtävässä menestymiselle. Laajempi näkemys HR-prosesseista on eduksi. Jos tutkit tottuneesti työehtosopimuksia ja ymmärrät palkkausjärjestelmistä, piirrämme ehdokaslistaukseen ison plussan kohdallesi. Esihenkilöitä konsernissamme on noin 80, heidän opastaminen ja kouluttaminen oman tehtäväkenttäsi asioissa onnistuu sinulta luontevasti.

Tyypillisen työpäiväsi aikana teet yhteistyötä palkkahallinnon, taloushallinnon, IT:n ja järjestelmätoimittajien kanssa lähi- ja etäpalavereissa edistäen sinulle kohdistettuja tehtäväkokonaisuuksia ja projekteja. Työpäivääsi kuuluu myös esihenkilöiden neuvontaa ja raporttien laatimista. Meillä työskennellään hybridisti, joten voit tehdä työtäsi joustavasti liukuvaa työaikaa hyödyntäen toimitiloissamme (esim. Tampere, Vantaa, Joensuu) ja etänä sinulle sopivalla tavalla eri muotoja yhdistellen. Tehtävä on uusi ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva.

Tiimimme vastaa koko konsernin HR-asioista ja toimii ketterästi arjessa esihenkilöiden tukena. Alkukesästä toteutetun työntekijäkokemuskyselyn perusteella tiimissämme on hyvä yhteishenki eikä yksin tarvitse jäädä. Tiimiläisten mukaan luottamus esihenkilöön on vahva ja tekemisen suunta selvillä, tiedämme jokainen mitä meiltä odotetaan työssä. Meillä työskennellessä saisit siis mukavan tiimin ympärillesi ja jatkuvan tiimin tuen työhön!

Kuulostaako tehtävä Sinun jutultasi? Haluamme kuulla Sinusta! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 13.10.2023. Jäikö jokin vielä mietityttämään? Tuleva esihenkilösi henkilöstöjohtaja Maria Mustajärvi keskustelee mielellään kanssasi tehtävästä, p. 050 467 9122.

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media-, näkyvyys-, paino- ja digitaalisen liiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 810 eri alojen osaajaa. Konsernin painoliiketoiminnan yhtiö PunaMusta palvelee asiakkaitaan muun muassa aikakaus- ja sanomalehtien, mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa. Näkyvyysliiketoiminnan yhtiöt PunaMusta Coloro ja PunaMusta Profilight ovat kumppanisi tapahtuma- ja suurkuvaratkaisuissa. Digitaalisen liiketoiminnan yhtiöt Gredi, RockOn ja Exove tarjoavat brändin- ja tuotetiedon hallinnan ratkaisut ja digitaalisen näkyvyyden palvelut. Yhtiön medialiiketoiminta koostuu maakuntamedia Karjalaisesta, kuudesta paikallismediasta, kaupunkilehdestä sekä radiokanavasta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 133,5 miljoonaa euroa. 

Konserni on sitoutunut tieteeseen perustuvien ilmastotavoitteiden (SBT) asettamiseen.