Kesätyöntekijä taloushallintoon

Taloushallinnon kesätyöpaikka haussa? Etsimme taloustiimiimme konsernipalveluihin taloushallinnon kesätyöntekijää. Kesätyöntekijän toimenkuva sisältää monipuolisesti taloushallinnon tehtäviä eri osa-alueilta – mm. ostoreskontran tehtävät, konsernilaskutus, puolivuosikatsauksen laadinnassa avustaminen, sekä muut avustavat kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävät. Lisäksi työtehtävään voidaan sisällyttää toiveiden, osaamisen ja mielenkiinnon mukaan esim. IFRS raportointiin tai konsernilaskentaan liittyviä tehtäviä – pääset siis kehittämään kirjanpidon ja taloushallinnon osaamistasi osana kokenutta ja asiantuntevaa tiimiämme. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja autamme sinua onnistumaan! Työsuhde on kestoltaan noin kolmen kuukauden määräaikainen tehtävä.

Ketä etsimme? Taustaltasi voit olla taloushallinnon tai laskentatoimen opiskelija tai vastavalmistunut. Toivomme, että olet innostunut taloushallinnon ja raportoinnin tehtävistä, ja olet valmis uuden oppimiseen. Kuulumme PunaMusta Media Oyj:n konsernipalveluiden palveluorganisaatioon ja sisäisten asiakkaidemme auttaminen kuuluu olennaisena osana työnkuvaamme – autamme mielellämme – ja tätä asennetta toivomme myös kesätyöntekijältämme. Tule siis osaksi asiantuntevaa, lämminhenkistä sekä iloista taloustiimiämme! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa PunaMusta Media Oyj:n talouspäällikkö Emma Nikkonen puhelimitse 050 517 1896. Tavoitat Emman 13.4. klo 14:30 – 16:00. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 24.4.2022 aikana sähköpostilla osoitteeseen emma.nikkonen@punamustamedia.fi. Kiirehdi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti löydettyämme tehtävään soveltuvan henkilön.  

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media-, näkyvyys- ja painoliiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 630 alan osaajaa. Konsernin näkyvyys- ja painoliiketoimintaan kuuluva PunaMusta Oy palvelee asiakkaitaan mm. aikakaus- ja sanomalehtien sekä mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa, suurkuvaratkaisuissa, brändinhallinnan ratkaisujen tarjoajana ja digitaalisen näkyvyyden palveluntarjoajana. Yhtiön medialiiketoiminta koostuu maakuntamedia Karjalaisesta, kuudesta paikallismediasta, kaupunkimediasta sekä radiokanavasta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 106 miljoonaa euroa.