Lieksan Lehti hakee toimittajaa

Onko Lieksa sinulle paikka, jossa on ”sitä jotain”? Haluatko olla osa sitä?
Tule töihin viehättävän rajaseutukaupungin sykkeeseen!

Lieksan Lehti hakee ammattitaitoiseen toimitustiimiinsä

TOIMITTAJAA

Toivomme sinulta intoa tarttua uusiin haasteisiin, kykyä toimittajana paneutua aiheeseen kuin aiheeseen ennakkoluulottomasti sekä luovuutta ja ideointikykyä. Toivomme myös, että tiedostat digiajan haasteet ja mahdollisuudet paikallislehtityössä.

Odotamme sinulta hyvää äidinkielen taitoa, rohkeutta etsiä uusia kuvakulmia kamerasi kanssa ja hyviä sosiaalisia taitoja niin työyhteisössä kuin asiakastilanteissakin. Alalle soveltuva koulutus ja kokemus journalistisesta työstä sekä lehden taitosta luetaan eduksesi. Saat työssäsi olla mukana paikallismedioiden kehittämisessä osana vahvasti kasvavaa media-alan konsernia. Tehtävä tulisi ottaa vastaan viimeistään toukokuussa 2022.

Lisätietoja tehtävästä saat Lieksan Lehden päätoimittaja Marja Mölsältä, p. 040 719 7493 sekä PunaMusta Paikallismediat Oy:n toimitusjohtaja Esa Nevalaiselta, p. 050 373 1855.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 25.3.2022 mennessä: marja.molsa@lieksanlehti.fi tai Marja Mölsä, Lieksan Lehti, Siltakatu 1, 81700 Lieksa.

Tutustu lehteen tästä Lieksan Lehti

Lieksan Lehti on Lieksan ja Kolin alueen paikallislehti, joka ilmestyy printti- ja verkkolehtenä kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin. Lehden kokonaistavoitettavuus on 13 000 (KTM 2021). Lehdessä työskentelee päätoimittajan lisäksi viisi alan ammattilaista. Lehteä julkaisee PunaMusta Paikallismediat Oy, joka kustantaa yhteensä kuutta paikallislehteä ja yhtä kaupunkilehteä Pohjois- ja Etelä-Karjalassa. Yhtiö kuuluu PunaMusta Media Oyj -konserniin.