Liiketoimintamme

PunaMusta Media Oyj on kotimainen näkyvyys-, paino- ja digitaalisen liiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 760 eri alojen osaajaa.

Konsernin painoliiketoiminnan yhtiö PunaMusta palvelee asiakkaitaan muun muassa aikakaus- ja sanomalehtien, mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa. Näkyvyysliiketoiminnan yhtiöt PunaMusta Coloro ja PunaMusta Profilight ovat kumppanisi tapahtuma- ja suurkuvaratkaisuissa. Digitaalisen liiketoiminnan yhtiöt RockOn ja Exove tarjoavat brändin- ja tuotetiedon hallinnan ratkaisut ja digitaalisen näkyvyyden palvelut. Tuote- ja palvelutarjontamme on monipuolisesti esitelty PunaMustan nettisivuilla.

  • Painoliiketoimintamme tarjoaa Suomen monipuolisimmat ja vastuullisimmat painopalvelut, ja niihin liittyvät suunnittelu- sekä markkinointilogistiikan palvelut. Painoliiketoimintaamme kuuluvat PunaMusta Oy, PunaMusta Direct Oy sekä Forssan Kirjapaino Oy.
  • Näkyvyysliiketoimintamme auttaa brändejä kasvamaan luomalla innovatiivisia ja värikkäitä ratkaisuja erottumiseen – näkyvyyden tavasta ja mediapinnasta riippumatta – tapahtumista toimitiloihin. Näkyvyysliiketoiminnan tuotteita ja palveluita meillä tarjoavat PunaMusta Coloro Oy ja sen virolainen tytäryhtiö Pixmill Estonia Oü, sekä PunaMusta Profilight.
  • Digitaalinen liiketoimintamme rakentaa asiakkaamme kilpailuetua toimimalla heidän digitaalisen kasvunsa vastuullisena kumppanina. Rakennamme ratkaisuja, jotka yhdistävät vahvaa sisällöllistä, teknologista ja datan hyödyntämiseen perustuvaa osaamista asiakkaidemme menestymisen kiihdyttämiseksi ja heidän toimintaansa helpottamaan. Digitaalisen liiketoimintamme ytimessä ovat Exove Oy, Exove Oü sekä RockOn Oy.