Liiketoimintamme

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media-, näkyvyys-, paino- ja digitaalisen liiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 810 eri alojen osaajaa.

Konsernin painoliiketoiminnan yhtiö PunaMusta palvelee asiakkaitaan muun muassa aikakaus- ja sanomalehtien, mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa. Näkyvyysliiketoiminnan yhtiöt PunaMusta Coloro ja PunaMusta Profilight ovat kumppanisi tapahtuma- ja suurkuvaratkaisuissa. Digitaalisen liiketoiminnan yhtiöt RockOn ja Exove tarjoavat brändin- ja tuotetiedon hallinnan ratkaisut ja digitaalisen näkyvyyden palvelut. Yhtiön medialiiketoiminta koostuu maakuntamedia Karjalaisesta, kuudesta paikallismediasta, kaupunkilehdestä sekä radiokanavasta. Tuote- ja palvelutarjontamme on monipuolisesti esitelty PunaMustan nettisivuilla.

Painoliiketoiminta tarjoaa Suomen monipuolisimmat ja vastuullisimmat painopalvelut, ja niihin liittyvät suunnittelu- sekä markkinointilogistiikan palvelut. Painoliiketoimintaamme kuuluvat PunaMusta Oy, PunaMusta Direct Oy sekä Forssan Kirjapaino Oy. Näkyvyysliiketoimintamme auttaa brändejä kasvamaan luomalla innovatiivisia ratkaisuja erottumiseen – näkyvyyden tavasta ja mediapinnasta riippumatta – tapahtumista toimitiloihin. Näkyvyysliiketoiminnasta meillä PunaMusta Coloro Oy ja sen virolainen tytäryhtiö Pixmill Estonia Oü, sekä PunaMusta Profilight.
Digitaalinen liiketoimintamme rakentaa asiakkaamme kilpailuetua toimimalla heidän digitaalisen kasvunsa vastuullisena kumppanina. Rakennamme ratkaisuja, jotka yhdistävät vahvaa sisällöllistä, teknologista ja datan hyödyntämiseen perustuvaa osaamista asiakkaidemme menestymisen kiihdyttämiseksi ja heidän toimintaansa helpottamaan. Digitaalisen liiketoimintamme ytimessä ovat Exove Oy, Exove Oü sekä RockOn Oy. Medialiiketoiminta tarjoaa alueellisesti kattavimmat sisältö- ja mediaratkaisut. Medialiiketoimintamme koostuu maakuntamedia Karjalaisesta (Sanomalehti Karjalainen Oy), kuudesta paikallismediasta (Outokummun Seutu, Pielisjokiseutu, Pogostan Sanomat, Ylä-Karjala, Lieksan Lehti ja Parikkalan-Rautjärven Sanomat), joita kustantaa PunaMusta Paikallismediat Oy sekä kaupunkimedia Karjalan Heilistä (Karelia Viestintä Oy). Toimialaa täydentää Karjalainen Syke -radiokanava, joka on osa Sanomalehti Karjalainen Oy:tä.