Oletko uusi markkinointiasiantuntijamme tai viestintäasiantuntijamme?

Konsernimme kasvaa kovaa vauhtia ja siksi kaipaamme joukkoomme lisää ammattilaisia. Etsimme tiimiimme PunaMusta Media -konserniin kahta uudesta innostuvaa, hyvää tyyppiä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Oletko sinä uusi markkinointiasiantuntijamme tai viestintäasiantuntijamme?

Markkinointiasiantuntijaa kaipaa erityisesti kasvava ja kehittyvä yritysnäkyvyyden palveluita tarjoava liiketoimintamme. Pääset kertomaan uusista palveluista, kokonaisratkaisuista ja ympäristövastuustamme – kuten 100-prosenttisesti hiilineutraaleista painotuotteista – potentiaalisille ja nykyisille asiakkaillemme.

Voit olla esimerkiksi sujuvasti markkinoinnin ja myynnin rajapinnassa päämäärätietoisesti seikkaileva osaaja, joka tuottaa kohderyhmiämme puhuttelevia sisältöjä, markkinoinnin automaation hoitomalleja ja vastaa laadukkaasta liidivirrasta myynnillemme. Tai ehkä olet monikanavaisten, tuloksekkaiden markkinointikonseptien ja -kampanjoiden kehittäjä ja tulosten intohimoinen analysoija, joka syttyy myös tapahtumamarkkinoinnista − ideoinnista ja järjestelystä aina tulosten mittaamiseen saakka.

Viestintäasiantuntijaa kaipaamme kertomaan jatkuvasti kehittyvästä vastuullisuudestamme niin ulkoisille kuin sisäisillekin kohderyhmillemme. Osallistut ulkoisen ja sisäisen viestintämme sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen, tapahtumatuotantoihin ja erilaisiin markkinointiviestinnän tehtäviin, kuten palvelujamme ja ratkaisujamme syventävien asiantuntijamateriaalien ja referenssien tuottamiseen.

Molemmissa tehtävissä tärkeintä on, että olet aidosti innostunut työstäsi ja yhtiömme mahdollisuuksista. Etsimme monipuolisista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä syttyviä ihmisiä, jotka kykenevät sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn ja tekevät sujuvasi yhteistyötä eri liiketoimintojemme kanssa yli organisaatiorajojen. Konsernimme kasvaa ja muuttuu jatkuvasti, joten muutoksen näkeminen mahdollisuutena auttaa viihtymään meillä.

Odotamme sinulta:

• Aikaisempaa kokemusta hakemasi tehtävän osa-alueelta
• Asiakaslähtöistä, innostuvaa ja kehityshaluista asennetta
• Osaamista ja kiinnostusta B2B-myynnin tukemiseen markkinointiviestinnän keinoin
• Oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja aikaansaavaa työskentelyotetta
• Kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä
• Sujuvaa suomen kielen taitoa

Arvostamme: Kokemusta julkaisujärjestelmistä, analytiikasta ja markkinoinnin automaatiosta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön ja kehittyä markkinoinnin tai viestinnän ammattilaisena, mukavat työkaverit sekä vakaan konsernin edut. Työskentelet markkinointi- ja vastuullisuusjohtajan alaisuudessa, vahvassa yhteistyössä myynnin ja eri liiketoimintojen kanssa.

Työntekopaikkakunta voi olla Vantaa, Joensuu tai jokin muu toimipisteistämme. Työskentelemme hybridimallilla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen (sekä mahdollinen osaamistasi kuvaava työnäyte) osoitteeseen mirka.lammi@punamustamedia.fi mahdollisimman pian, täytämme tehtävät heti oikeiden ihmisten löydyttyä.

Lisätietoja: Mirka Lammi, mirka.lammi@punamustamedia.fi ja 044 565 8976 (pe 13.5. klo 14–16 ja ma 16.5. klo 9–11).

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media-, näkyvyys- ja painoliiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 680 alan osaajaa. Konsernin näkyvyys- ja painoliiketoiminnan yhtiöt palvelevat asiakkaitaan mm. aikakaus- ja sanomalehtien sekä mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa, tapahtuma- ja suurkuvaratkaisuissa, brändinhallinnan ratkaisujen tarjoajana ja digitaalisen näkyvyyden palveluntarjoajana. Yhtiön medialiiketoiminta koostuu Sanomalehti Karjalaisesta, kuudesta paikallislehdestä, kaupunkilehdestä sekä radiokanavasta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 106 miljoonaa euroa. Konserni on osa Laakkonen Yhtiöitä.