Päätoimittaja Outokummun Seutuun

Tule tulevaisuuden tekijäksi kanssamme! Julkaisemme kuutta paikallislehteä verkossa ja printissä. Etsimme nyt Outokummun Seutuun päätoimittajaa kehittämään tätä vireää paikallislehteä sekä paikallista elinvoimaa lehden levikkialueella. Työssäsi tukena on vahva ammattilaisten joukko niin paikallisesti kuin lehtiemme yhteistyön kautta. Päätoimittajana vastaat lehden journalistisesta linjasta ja sisällöstä. Tehtäviisi kuuluu myös lehden liiketaloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta huolehtiminen osana työyhteisöäsi. Tehtävään pääset nopeallakin aikataululla, mutta toivomme sinun aloittavan päätoimittajana viimeistään kesällä 2022.

Ketä etsimme? Arvostamme soveltuvaa koulutusta tai vahvaa journalistista kokemusta, yhteistyökykyä ja esihenkilötaitoja. Toivomme, että sitoudut levikkialueeseen ja sen kehittämiseen osana paikallisyhteisöä. Tärkeää on myös näkemyksesi mediatyön tulevaisuuden mahdollisuuksista.

Lisätietoja tehtävästä antaa PunaMusta Paikallismediat Oy:n toimitusjohtaja Esa Nevalainen puhelimitse 050 373 1855. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 3.5.2022 aikana sähköpostilla osoitteeseen esa.nevalainen@punamustamedia.fi.

PunaMusta Paikallismediat kustantaa Outokummun Seudun lisäksi Lieksan Lehteä, Parikkalan-Rautjärven Sanomia, Pielisjokiseutua, Pogostan Sanomia ja Ylä-Karjalaa. Lehtien kokonaistavoittavuus on 64 000 henkilöä (KMT 2021). Yhtiön palveluksessa on 29 media-alan ammattilaista. Toimimme osana mediakonserni PunaMusta Media Oyj:tä.