Näkyvyys- ja painoliiketoiminta

PunaMusta Media -konsernin näkyvyys- ja painoliiketoimintaan kuuluvat PunaMusta Oy, Hämeen Kirjapaino Oy, PixMill Group -konserni ja PunaMusta Digital Oy. Toimimme yhteisen PunaMustan brändin alla.

PunaMusta on kotimainen yritysnäkyvyyden ja painoalan ammattilainen, ja sen osaamista ovat niin markkinoinnin digiportaalit, digitaaliset näyttöratkaisut, mainos- ja digipainaminen, korkealuokkaiset messumateriaalit, taidokkaat suurkuvat kuin asiakas- ja aikakauslehdet. PunaMusta toimii asiakkaan kumppanina markkinointiprosessin kaikissa vaiheissa suunnittelusta palvelulogistiikkaan.

Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Forssassa, Joensuussa ja Oulussa. Myynti toimii valtakunnallisesti palvellen koko Suomea.

Kaiken työmme pohjana on vastuullisuus, ja olemme sitoutuneet vähentämään hiilijalanjälkeämme 20 prosentilla vuoteen 2025 mennessä. Ympäristöasioita johdetaan järjestelmällisesti jatkuvan parantamisen periaatteella. PunaMustassa valmistettu tuote edistää kotimaista työllisyyttä.

Näkyvyys- ja painoliiketoiminnan johtajana toimii Jari Avellan.