Palkkahallinnon osaaja Joensuuhun

Etsimme Joensuuhun konsernipalveluihin

PALKKAHALLINNON OSAAJAA  

Arkipyhäkorvaus, ennakonpidätys, tulorekisteri, TyEL – palkkahallinnon sanasto ja käytäntö hallussa? Meillä on juuri sinulle töitä tehtävänä, sillä palkkaosaajan mentävä aukko odottaa täyttämistään. Tehtävänäsi on tuottaa laadukasta palkanlaskentapalvelua konserniyhtiöillemme. Työpöydällesi ohjautuu myös HR-järjestelmiin, työajanseurantaan, raporttien laatimiseen ja matkalaskuihin liittyviä tehtäviä. Olennaisena osana työtä on esimiesten tuki päivittäisissä työehtosopimusten tulkintakysymyksissä. Työaikasi on joustava ja meillä työskennellään hybridisti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tehtävänimikkeesi tulee olemaan HR-asiantuntija.

Millainen on etsimämme tekijätyyppi? Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Kokemus palkkahallinnon työtehtävistä on suotavaa, sillä se auttaa sinua omaksumaan nopeasti uuden työsi. Personec W -palkanlaskentajärjestelmän tuntemus on plussaa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta yksin ei tässä työssä tarvitse olla – kuulut osaavaan ja innostuneeseen HR-palveluiden tiimiin. Ystävällinen palveluasenteesi takaa hyvän sisäisen asiakas- ja työntekijäkokemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa PunaMusta Media Oyj:n HR-partneri Maria Mustajärvi puhelimitse 050 467 9122. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 19.12.2021 aikana sähköpostilla osoitteeseen rekry@punamustamedia.fi

PunaMusta Media Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat viestintäalan konsernin, jonka päätoimipaikkana on Joensuu. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 103,0 M€, ja palveluksessamme on tällä hetkellä noin 630 alan ammattilaista. Osakkeemme on listattuna NASDAQ Helsinki Oy:ssä. PunaMusta Media Oyj on osa Laakkonen Yhtiöitä.