People Operations Specialist perhevapaan sijaiseksi

Etsimme tiimiimme People Operations Specialistia perhevapaan sijaiseksi 

Ovatko rekrytointi ja perehdyttämisen kehittäminen sinun juttusi? Tule meille tehtävään, jossa saat antaa asiantuntemuksesi ja koordinointiapusi esihenkilöidemme tueksi kaikissa konsernin rekrytoinneissa! Meille rekrytoidaan niin devaajia kuin painotuotannon koneapulaisiakin – vaikka tehtävät ja rekrytointiprosessit ovat erilaisia eri liiketoimintojemme välillä, rekrytointiprosesseja yhdistää halumme tuottaa hyvä hakijakokemus ja tahto löytää oikeat kulttuuriimme sopivat henkilöt. Rekrytoinnin ohella saat vastuullesi perehdyttämisen kehittämisen, johon pystyt tuomaan näkemyksiä ja kokemuksia toimivista käytänteistä sekä sähköisistä työvälineistä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu henkilöstöjohtajan apuna toimiminen mitä erilaisemmissa HR-alueen tehtävissä omien kykyjesi ja taitojesi mukaisesti.

Ketä etsimme? Käytännön työkokemus rekrytoinnista ja perehdyttämisestä antaa sinulle ymmärryksen siitä, mistä elementeistä erinomainen hakijakokemus koostuu ja miten siitä muotoillaan uuden työntekijän alkuaskeliin perehdyttämisen avulla erinomainen työntekijäkokemus. Olet tehnyt työurallasi rekrytointeja siinä määrin, että ymmärrät mitkä asiat henkilövalinnoissa tulee huomioida. Hoidat työhaastattelut mallikkaasti sujuvien vuorovaikutustaitojesi avulla niin suomeksi kuin englanniksi ja näppikselläsi syntyvät työpaikkailmoitukset käden käänteessä. Ymmärrät, mitkä lait ja asetukset HR-työtä ohjaavat – osaat riittävällä tasolla soveltaa ja tulkita lainsäädäntöä ja työehtosopimuksia. Käytämme sekä Laura- että TalentAdore -rekrytointijärjestelmiä, joten niiden tuntemus on eduksi. Olet hankkinut työhösi vankan teoriapohjan soveltuvan tutkinnon kautta, tällainen on esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinto. Mikä tärkeintä, olet tekijätyyppi – tartut toimeen ja viet tehtävät ripeästi ja luotettavasti loppuun saakka.

Meillä työskennellään hybridisti, joten voit tehdä työtäsi joustavasti liukuvaa työaikaa hyödyntäen toimitiloissamme ja etänä sinulle sopivalla tavalla eri muotoja yhdistellen. Iso osa henkilöstöstämme työskentelee Etelä-Suomessa tai Tampereella, joten työpisteesi sijaitsee joko Vantaan Vapaalassa tai Helsingin Ruoholahdessa. Toissijaisesti Tampereen Kansikadun toimipiste voi tulla kysymykseen. Tehtävä vaatii jonkin verran matkustamista. Kyseessä on noin vuoden kestävä perhevapaan sijaisuus.

Tiimimme vastaa koko konsernin HR-asioista ja toimii ketterästi arjessa esihenkilöiden tukena. Viimeisimmän työntekijäkokemuskyselyn perusteella tiimissämme on hyvä yhteishenki eikä yksin tarvitse jäädä. Tiimiläisten mukaan luottamus esihenkilöön on vahva ja tekemisen suunta selvillä, tiedämme jokainen mitä meiltä odotetaan työssä. Meillä työskennellessä saisit siis mukavan tiimin ympärillesi ja jatkuvan kollegoiden tuen työhön!

Kuulostaako tehtävä Sinun jutultasi? Haluamme kuulla Sinusta! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 28.4.2024. Jäikö jokin vielä mietityttämään? Tuleva esihenkilösi henkilöstöjohtaja Maria Mustajärvi keskustelee mielellään kanssasi lisää tehtävästä, p. 050 467 9122.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa tästä.