PunaMusta kärkibrändiksi painotoimialalla

Vuoden 2020 alusta PunaMusta Media -konsernin painotoimialan brändeissä keskitytään toimimaan PunaMusta-nimen alla. PunaMustassa yhdistyvät pitkät perinteet, laatu ja vahva kokemus sekä osaaminen, jotka sitovat konsernin painoalan ammattilaisia tiiviisti yhteen.

Uudistuksessa Erweko Oy fuusioidaan kokonaan PunaMusta Oy:öön ja ForssaPrint-brändistä luovutaan. Forssan osalta sopimukset ja laskut ovat edelleen Forssan Kirjapainon nimellä, mutta markkinoinnissa ja viestinnässä palvellaan yhdellä ja yhteisellä PunaMusta-brändillä 1.1.2020 alkaen. Muutos ei koske Hämeen Kirjapaino Oy:tä.

PunaMusta tarjoaa asiakkailleen laajan painoalan ja digitaalisten ratkaisujen kokonaisuuden, joka auttaa yrityksiä ja yhteisöjä viestimään omasta toiminnastaan niin painotuotteiden kuin digitaalisten palvelujen avulla.

Korkealuokkaiset digi- ja offset-painotuotteet: peruspainotuotteista räätälöityihin ratkaisuihin, saat nyt kaikki saman PunaMusta-nimen alta. Laatu, kotimaisuus ja vastuullisuus ovat ratkaisujemme ytimessä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää.

Myös Faktor fuusioidaan PunaMustaan

Medialogistiikan ammattilainen Faktor fuusioidaan myös PunaMustaan 1.1.2020. Faktorin palvelut säilyvät ennallaan ja huippuammattilaistemme ansiosta PunaMustalla on vahva osaaminen niin pienten painotöiden kuten käyntikorttien suunnittelusta aina suurempiin kokonaisuuksiin kuten messuosastojen sekä erilaisten rakenteiden suunnitteluun.

Olipa tarpeesi graafinen suunnittelu, lehden taitto, suurkuvatuotteen suunnittelu tai pakkaussuunnittelu, voit kääntyä huoletta ammattilaistemme puoleen.

Asiakkuusjohtaja Teemu Okkonen
teemu.okkonen@faktor.fi
p. 050 463 8989

Yksikön päällikkö Kimmo Laitinen
kimmo.laitinen@faktor.fi
p. 044 322 5344