PunaMusta Median yritysperhe otti mittavan digitaalisen harppauksen ostamalla Exove Oy:n

PunaMusta Media Oyj:n yritysperhe otti 31.5.2023 mittavan digiharppauksen ostamalla suunnittelu- ja ohjelmistoyritys Exove Oy:n vahvistamaan digitaalista palveluosaamistamme. Digitaalisen palvelukehityksen ammattilaisten määrä konsernissamme kasvoi yrityskaupan myötä merkittävästi, noin 50:stä lähes 130:een asiantuntijaan.

Exove auttaa digitaalisten palveluidensa avulla asiakkaitaan liiketoimintansa kasvattamisessa. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa digitaalisten palvelujen ja ohjelmistojen suunnittelu-, kehitys-, integraatio-, analytiikka- ja tukipalvelut, jotka ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaisesti. Sen asiakkaina on toimijoita pörssiyhtiöistä startupeihin ja mediataloista julkisiin toimijoihin, muun muassa Neste, Sanoma, Tampereen kaupunki ja Rukakeskus. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 6,3 miljoonaa euroa.

Pystymme nyt palvelemaan asiakkaitamme brändinäkyvyyden tarpeissa ainutlaatuisella tavalla verkkopalvelu- ja ohjelmisto-osaamista, analytiikkaa, tuotetietoa ja perinteisiä näkyvyysratkaisujamme yhdistäen. Olemme ainoa toimija Suomessa, jolta tällaista kyvykkyyttä löytyy ja erittäin innoissamme mahdollisuuksista, joita voimme tarjota. Luonnollisesti meiltä saa näkyvyys- ja painopalvelut entiseen tapaan.

– Yrityskauppa on merkittävä askel yhtiömme vision saavuttamisessa. Aiemmat yritysostomme Gredi ja RockOn tekivät meistä johtavan toimijan brändinhallinnan sekä tuotetiedon hallinnan palveluntarjoajana. Exove-kauppa nostaa digitaaliset palvelumme aivan uudelle tasolle ja vahvistumme erityisesti ohjelmisto- ja verkkopalveluosaamisen saralla. Asiakkaillemme olemme nyt kokonaisvaltainen ja erittäin uskottava kumppani kaikissa digitaalisissa kasvua vauhdittavissa tarpeissa, kertoo PunaMusta Media -konsernin toimitusjohtaja Arttu Sallinen.

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media-, näkyvyys- ja painoliiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on 810 eri alojen osaajaa. Konsernin näkyvyys- ja painoliiketoiminnan yhtiöt PunaMusta, PunaMusta Coloro, PunaMusta Profilight, Gredi, RockOn ja Exove palvelevat asiakkaitaan muun muassa aikakaus- ja sanomalehtien, mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa, tapahtuma- ja suurkuvaratkaisuissa, brändin- ja tuotetiedon hallinnan ratkaisujen tarjoajana ja digitaalisen näkyvyyden palveluntarjoajana.

PunaMusta Media Oyj:n medialiiketoiminta koostuu maakuntamedia Karjalaisesta, kuudesta paikallismediasta, kaupunkilehdestä sekä radiokanavasta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 133,5 miljoonaa euroa. Konserni on sitoutunut tieteeseen perustuvien ilmastotavoitteiden (SBT) asettamiseen.