Oletko sinä uusi markkinointiasiantuntijamme?

Etsimme tiimiimme PunaMusta Media -konserniin Vantaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen markkinoinnin ammattilaista ja hyvää tyyppiä.

Oletko sinä uusi markkinointiasiantuntijamme?

Voit olla esimerkiksi sujuvasti markkinoinnin ja myynnin rajapinnassa päämäärätietoisesti seikkaileva osaaja, joka tuottaa kohderyhmiämme puhuttelevia sisältöjä, markkinoinnin automaation hoitomalleja ja vastaa laadukkaasta liidivirrasta myynnillemme. Tai ehkä olet monikanavaisten, tuloksekkaiden markkinointikonseptien ja -kampanjoiden kehittäjä ja tulosten intohimoinen analysoija, joka syttyy myös tapahtumamarkkinoinnista − ideoinnista ja järjestelystä aina tulosten mittaamiseen saakka.

Osaamistasi kaipaa erityisesti kasvava ja kehittyvä yritysnäkyvyyden palveluita tarjoava liiketoimintamme. Pääset kertomaan uusista palveluista, kokonaisratkaisuista ja ympäristövastuustamme – kuten 100-prosenttisesti hiilineutraaleista painotuotteista – potentiaalisille ja nykyisille asiakkaillemme.

Etsimme monipuolisista markkinoinnin tehtävistä aidosti innostuvaa ihmistä, joka kykenee sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn ja tekee sujuvasi yhteistyötä eri liiketoimintojemme kanssa yli organisaatiorajojen.

Oletpa taustaltasi growth hacker, markkinointikoordinaattori tai muu markkinoinnin ammattilainen, olet ennen kaikkea asiakaslähtöinen ajattelija ja kehityshaluinen markkinoija.

Odotamme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueilta
  • Asiakaslähtöistä, innostuvaa ja kehityshaluista asennetta
  • Osaamista ja kiinnostusta B2B-myynnin tukemiseen markkinoinnin keinoin
  • Oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja aikaansaavaa työskentelyotetta
  • Kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Arvostamme: Kokemusta julkaisujärjestelmistä, analytiikasta ja markkinoinnin automaatiosta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön ja kehittyä markkinoinnin ammattilaisena, mukavat työkaverit sekä vakaan konsernin edut. Työskentelet markkinointi- ja vastuullisuusjohtajan alaisuudessa, vahvassa yhteistyössä myynnin ja eri liiketoimintojen kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen (sekä mahdollinen osaamistasi kuvaava työnäyte) osoitteeseen mirka.lammi@punamustamedia.fi mahdollisimman pian, täytämme tehtävän heti oikean ihmisen löydyttyä.

Lisätietoja: Mirka Lammi, mirka.lammi@punamustamedia.fi ja 044 565 8976 (pe 7.1. klo 10–12 ja pe 14.1. klo 11.30–13).

 

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media-, näkyvyys- ja painoliiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 650 alan osaajaa. Konsernin näkyvyys- ja painoliiketoiminnan yhtiöt palvelevat asiakkaitaan mm. aikakaus- ja sanomalehtien sekä mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa, tapahtuma- ja suurkuvaratkaisuissa, brändinhallinnan ratkaisujen tarjoajana ja digitaalisen näkyvyyden palveluntarjoajana. Yhtiön medialiiketoiminta koostuu Sanomalehti Karjalaisesta, kuudesta paikallislehdestä, kaupunkilehdestä sekä radiokanavasta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 103 miljoonaa euroa. Konserni on osa Laakkonen Yhtiöitä.