PunaMusta Media Oyj uudistaa toimialojensa nimet vastaamaan muuttunutta liiketoimintaansa

PUNAMUSTA MEDIA OYJ PÖRSSITIEDOTE 28.8.2020 KLO 13.00

PunaMusta Media Oyj uudistaa toimialojensa nimet vastaamaan paremmin muuttunutta palveluihin keskittynyttä liiketoimintaansa. Lehtitoimialan uusi nimi on medialiiketoiminta ja painotoimialan näkyvyys- ja painoliiketoiminta.

Medialiiketoiminnan puolella panostamme vahvasti monikanavaisuuteen ja digitaalisten palvelujen kehittämiseen sekä lehden että radiokanavan osalta. Yhä suurempi osa esimerkiksi Sanomalehti Karjalaisen tilaajista lukee sanomalehden digitaalisesti painetun lehden sijaan.

Näkyvyys- ja painoliiketoiminta kuvaa täsmällisemmin monipuolistunutta tarjontaamme tällä liiketoiminta-alueella, joka tarjoaa asiakkaalle perinteisen painamisen lisäksi paljon erilaisia yritysnäkyvyyden ratkaisuja, kuten entisestään vahvistuneen suurkuvaosaamisen sekä erilaiset digitaaliset palvelut verkkokaupparatkaisuista brändinhallintajärjestelmään.

PUNAMUSTA MEDIA OYJ

Raimo Puustinen
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:
PunaMusta Media Oyj:n toimitusjohtaja Raimo Puustinen,
puh. 0500 975 873

TIEDOTTEEN JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
www.punamustamedia.fi

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media-, näkyvyys- ja painoliiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 700 alan osaajaa. Konsernissa on Sanomalehti Karjalaisen lisäksi kuusi muuta sanomalehtiyhtiötä ja paikallisradiokanava. Konsernin näkyvyys- ja painoliiketoimintaan kuuluvan PunaMusta Oy:n liiketoiminta koostuu aikakauslehti-, sanomalehti- ja digipainamisesta, yritysnäkyvyyden luomisesta, suurkuvatulostamisesta sekä mainospainotuotteiden painamisesta ja lehtituotteiden suunnittelusta sekä tuotannosta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 107 miljoonaa euroa.