PunaMusta Oy aloittaa yt-neuvottelut suurkuva- ja pienpainamisen toiminnoissa

PUNAMUSTA MEDIA OYJ SISÄPIIRITIETO 22.4.2020 KLO 14.00

Kilpailukyvyn parantamiseen ja toimintojen tehostamiseen liittyen PunaMusta Media Oyj:n tytäryhtiö PunaMusta Oy käynnistää yhteistoimintaneuvottelut tuotannollisista ja taloudellisista sekä toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvista syistä. Yt-neuvottelut koskevat PunaMusta Oy:n suurkuvatoimintoja ja pienpainamisen kaikkia liiketoimintoja lukuun ottamatta Oulun ja Joensuun digi- ja arkkituotantoja. Neuvottelut eivät koske konsernin painotoimialan muita yhtiöitä, liiketoimintoja tai yksiköitä.

Neuvottelujen tavoitteena on parantaa Vantaan yksikön kilpailukykyä ja tehostaa konsernin pienpainamisen ja suurkuvan toimintoja.

Suunnitelluilla toimilla haetaan noin 0,6 miljoonan euron vuosittaisia säästöjä, henkilötyövuosissa enintään 9 henkilötyövuotta. Yhteistoimintaneuvottelut koskevat noin 55 työntekijää.

Joensuussa 22. huhtikuuta 2020

PUNAMUSTA MEDIA OYJ

Raimo Puustinen
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:
PunaMusta Media Oyj:n toimitusjohtaja Raimo Puustinen,
puh. 0500 975 873

PunaMusta Media Oyj:n painotoimialan johtaja Jari Avellan,
puh. 050 323 3885

TIEDOTTEEN JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
www.punamustamedia.fi

 

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media- ja painotoimialan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 700 alan osaajaa. Konsernissa on Sanomalehti Karjalaisen lisäksi kuusi muuta sanomalehtiyhtiötä ja kaksi paikallisradiokanavaa. Konsernin painotoimialaan kuuluvan PunaMusta Oy:n liiketoiminta koostuu aikakaus-, sanomalehti- ja digipainamisesta, yritysnäkyvyyden luomisesta, suurkuvatulostamisesta sekä mainospaino-tuotteiden painamisesta ja lehtituotteiden suunnittelusta sekä tuotannosta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 107 miljoonaa euroa.