Sanomalehti Karjalainen Oy aloittaa yt-neuvottelut

PUNAMUSTA MEDIA OYJ SISÄPIIRITIETO 3.5.2019 KLO 10.00

Mediamainonnan määrän ja sanomalehtien tilaustuottojen lasku sekä lehtitoimialan epävarmat kehitysnäkymät ovat vaikeuttaneet Sanomalehti Karjalainen Oy:n kilpailutilannetta. Kannattavuuden ja vakavaraisuuden varmistaminen pitkällä tähtäimellä on johtanut siihen, että PunaMusta Media Oyj:n tytäryhtiössä Sanomalehti Karjalainen Oy:ssä aloitetaan yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat Sanomalehti Karjalainen Oy:n myynnin ja markkinoinnin koko henkilöstöä. Neuvottelut eivät koske Sanomalehti Karjalainen Oy:n muita toimintoja eikä konsernin muita yhtiöitä.

Neuvottelujen tavoitteena on, että yhtiön myynnin ja markkinoinnin kulu- ja organisaatiorakenne saatetaan vastaamaan tämän hetkistä markkinatilannetta.

Säästötavoite on noin 300.000 euroa, henkilötyövuosissa enintään kuusi henkilötyövuotta.

Joensuussa 3. toukokuuta 2019

PUNAMUSTA MEDIA OYJ

Raimo Puustinen
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:
PunaMusta Media Oyj:n toimitusjohtaja Raimo Puustinen,
puh. 0500 975 873

Sanomalehti Karjalainen Oy:n toimitusjohtaja Pasi Koivumaa,
puh. 050 564 2903

TIEDOTTEEN JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
www.punamustamedia.fi

 

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media- ja painotoimialan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 600 alan osaajaa. Konsernissa on Sanomalehti Karjalaisen lisäksi kuusi muuta sanomalehtiyhtiötä ja kaksi paikallisradiokanavaa. Konsernin painotoimialaan kuuluvan PunaMusta Oy:n liiketoiminta koostuu aikakaus-, sanomalehti- ja digipainamisesta, suurkuvatulostamisesta sekä mainospaino-tuotteiden painamisesta ja lehtituotteiden suunnittelusta sekä tuotannosta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto on lähes 90 miljoonaa euroa (2018).