Sisäpiiritieto: Arttu Sallinen nimitetty PunaMusta Media Oyj:n toimitusjohtajaksi 30.3.2023 alkaen

PUNAMUSTA MEDIA OYJ SISÄPIIRITIETO 20.3.2023 KLO 13.00

PunaMusta Media Oyj:n hallitus on nimittänyt Arttu Sallisen (s. 1981) toimitusjohtajaksi 30.3.2023 alkaen. Hän seuraa tehtävässään Raimo Puustista, joka jää eläkkeelle kevään 2023 aikana.

Arttu Sallinen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on toiminut PunaMusta Median talousjohtajana vuodesta 2018 alkaen. Ennen tätä Sallinen työskenteli Lakan Betoni Oy:n talousjohtajana ja tilintarkastajana Ernst & Young Oy:llä.

”Arttu Sallinen on talousjohtajan työn ohella ollut keskeisessä roolissa PunaMusta Median nykyisen strategian luomisessa ja toteuttamisessa. Hän on siksi hyvin luonnollinen valinta Raimon Puustisen työn jatkajaksi. Artun nimittämisen avulla varmistumme siitä, että transformaatio johtavaksi monikanavaiseksi brändinhallinnan palveluntuottajaksi jatkuu määrätietoisesti. Kiitän Raimoa pitkästä ja ansiokkaasta työstä konsernin hyväksi”, sanoo PunaMusta Median hallituksen puheenjohtaja Harri Suutari.

”Olen ollut mukana toteuttamassa nykyistä strategiaa, jonka mukaisesti olemme vieneet eteenpäin merkittävää muutosta konsernin kasvaessa valtakunnalliseksi markkinoinnin ja näkyvyyden vastuulliseksi kumppaniksi. Yritysjärjestelyjen tukemana PunaMusta Media on laajentunut uusille toimialoille ja pohjaa yhtiön tulevalle menestykselle on rakennettu suunnitelmallisesti. Olen erittäin otettu ja innoissani, että saan jatkaa konsernin kasvustrategian eteenpäin viemistä ja asiakkaiden menestyksen mahdollistamista uudessa roolissani yhteistyössä johtoryhmän ja koko ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Kiitän hallitusta tästä luottamuksesta ja erityisesti haluan kiittää Raimo Puustista hänen vahvasta panoksestansa PunaMusta Median eteen”, sanoo Arttu Sallinen.

Joensuussa 20. maaliskuuta 2023

PUNAMUSTA MEDIA OYJ

Hallitus

LISÄTIETOJA:

Hallituksen puheenjohtaja Harri Suutari p. 0400 384 937

PunaMusta Media Oyj

Kosti Aaltosen tie 9, 80140 Joensuu

Puhelin 010 230 8000

Sijoittaja-yhteydet ir@punamustamedia.fi

www.punamustamedia.fi

TIEDOTTEEN JAKELU

Nasdaq Helsinki Oy

keskeiset tiedotusvälineet

www.punamustamedia.fi

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media-, näkyvyys- ja painoliiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 720 alan osaajaa. Konsernin näkyvyys- ja painoliiketoimintaan kuuluva PunaMusta Oy palvelee asiakkaitaan mm. aikakaus- ja sanomalehtien sekä mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa, suurkuvaratkaisuissa, brändin- ja tuotetiedonhallinnan ratkaisujen tarjoajana ja digitaalisen näkyvyyden palveluntarjoajana. Yhtiön medialiiketoiminta koostuu maakuntamedia Karjalaisesta, kuudesta paikallismediasta, kaupunkimediasta sekä radiokanavasta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 134 miljoonaa euroa.