Sisäpiiritieto: PunaMusta Media Oyj:n toimitusjohtaja Raimo Puustinen siirtyy eläkkeelle vuoden 2023 aikana

PUNAMUSTA MEDIA OYJ SISÄPIIRITIETO 21.12.2022 KLO 15.00

PunaMusta Media Oyj:n toimitusjohtaja Raimo Puustinen on toimitusjohtajasopimuksensa mukaisesti ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle vuoden 2023 aikana. Raimo Puustinen on toiminut PunaMusta Median toimitusjohtajana vuodesta 2000 alkaen.

”Olen saanut työskennellä mielenkiintoisessa ja monia muutoksia läpi käyneessä yhtiössä jo 22 vuoden ajan. Täytän ensi vuonna 66 vuotta ja koen, että on aika jättää yhtiö uusiin käsiin vuoden 2023 aikana.” toteaa Raimo Puustinen.

”PunaMusta Median transformaatio kokonaisvaltaiseksi brändinhallinnan palvelutaloksi on toteutumassa yhtiön strategian mukaisesti. Raimon kyvyt henkilöjohtamisessa ovat ratkaisevasti vaikuttaneet viime vuosina tehtyjen akvisitioiden onnistumiseen ja synergioiden toteutumiseen. Uuden palvelukokonaisuuden odotetaan pystyvän luomaan merkittävästi lisäarvoa asiakkaille ja omistajille.” sanoo PunaMusta Median hallituksen puheenjohtaja Harri Suutari.

Yhtiön hallitus käynnistää samalla uuden toimitusjohtajan hakuprosessin.

Joensuussa 21. joulukuuta 2022

PUNAMUSTA MEDIA OYJ

Hallitus

LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja Raimo Puustinen p. 0500 975 873

PunaMusta Media Oyj

Kosti Aaltosen tie 9, 80140 Joensuu

Puhelin 010 230 8000

Sijoittaja-yhteydet ir@punamustamedia.fi

www.punamustamedia.fi

TIEDOTTEEN JAKELU

Nasdaq Helsinki Oy

keskeiset tiedotusvälineet

www.punamustamedia.fi

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media-, näkyvyys- ja painoliiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 720 alan osaajaa. Konsernin näkyvyys- ja painoliiketoimintaan kuuluva PunaMusta Oy palvelee asiakkaitaan mm. aikakaus- ja sanomalehtien sekä mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa, suurkuvaratkaisuissa, brändin- ja tuotetiedonhallinnan ratkaisujen tarjoajana ja digitaalisen näkyvyyden palveluntarjoajana. Yhtiön medialiiketoiminta koostuu maakuntamedia Karjalaisesta, kuudesta paikallismediasta, kaupunkimediasta sekä radiokanavasta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 106 miljoonaa euroa.