Yhteistoimintaneuvottelut päättyneet PunaMusta Oy:ssä

PUNAMUSTA MEDIA OYJ SISÄPIIRITIETO 14.5.2020 KLO 14.00

PunaMusta Media -konserniin kuuluvassa PunaMusta Oy:ssä 22.4.2020 aloitetut yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet.
Neuvottelujen piirissä oli PunaMusta Oy:n suurkuvatoimintojen sekä pienpainamisen kaikkien liiketoimintojen henkilöstö lukuun ottamatta Oulun ja Joensuun digi- ja arkkituotantoja.
Neuvottelujen tavoitteena oli parantaa Vantaan yksikön kilpailukykyä ja tehostaa konsernin pienpainamisen ja suurkuvan toimintoja.

Yt-neuvottelujen tuloksena PunaMusta Oy vähentää henkilöstönsä määrää yhdeksällä (9) henkilötyövuodella. Näillä henkilöstövähennyksillä sekä toimintojen ja tehtävien uudelleenjärjestelyillä ja tehostamisilla saavutetaan neuvotteluille asetettu 0,6 miljoonan euron säästötavoite.


Joensuussa 14. toukokuuta 2020

PUNAMUSTA MEDIA OYJ

Raimo Puustinen
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:
PunaMusta Media Oyj:n toimitusjohtaja Raimo Puustinen,
puh. 0500 975 873

PunaMusta Media Oyj:n painotoimialan johtaja Jari Avellan,
puh. 050 323 3885

TIEDOTTEEN JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
www.punamustamedia.fi

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media- ja painotoimialan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 700 alan osaajaa. Konsernissa on Sanomalehti Karjalaisen lisäksi kuusi muuta sanomalehtiyhtiötä ja paikallisradiokanava. Konsernin painotoimialaan kuuluvan PunaMusta Oy:n liiketoiminta koostuu aikakauslehti-, sanomalehti- ja digipainamisesta, yritysnäkyvyyden luomisesta, suurkuvatulostamisesta sekä mainospainotuotteiden painamisesta ja lehtituotteiden suunnittelusta sekä tuotannosta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 107 miljoonaa euroa.