Yhteistoimintaneuvottelut päättyneet Sanomalehti Karjalainen Oy:ssä

PUNAMUSTA MEDIA OYJ SISÄPIIRITIETO 27.5.2019 KLO 12.45

PunaMusta Media -konserniin kuuluvassa Sanomalehti Karjalainen Oy:ssä 3.5.2019 aloitetut yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet.

Neuvottelujen piirissä oli Sanomalehti Karjalainen Oy:n myynnin ja markkinoinnin koko henkilöstö. Neuvottelujen tavoitteena oli sopeuttaa yhtiön myynnin ja markkinoinnin kulu- ja organisaatiorakenne vastaamaan markkinatilannetta.

Yt-neuvottelujen tuloksena Sanomalehti Karjalainen Oy vähentää henkilöstönsä määrää neljällä (4) henkilötyövuodella. Vähennykset toteutetaan toimintoja uudelleenorganisoimalla siten, että kuusi henkilöä irtisanotaan. Näistä kolmelle tarjotaan korvaavaa työtä konsernin muissa tehtävissä. Näillä henkilöstövähennyksillä sekä toimintojen ja tehtävien uudelleenjärjestelyillä ja tehostamisiilla saavutetaan neuvotteluille asetettu 0,3 miljoonan euron säästötavoite.

Joensuussa 27. toukokuuta 2019

PUNAMUSTA MEDIA OYJ

Raimo Puustinen
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:
PunaMusta Media Oyj:n toimitusjohtaja Raimo Puustinen,
puh. 0500 975 873

Sanomalehti Karjalainen Oy:n toimitusjohtaja Pasi Koivumaa,
puh. 050 564 2903

TIEDOTTEEN JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
www.punamustamedia.fi

 

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media- ja painotoimialan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 600 alan osaajaa. Konsernissa on Sanomalehti Karjalaisen lisäksi kuusi muuta sanomalehtiyhtiötä ja kaksi paikallisradiokanavaa. Konsernin painotoimialaan kuuluvan PunaMusta Oy:n liiketoiminta koostuu aikakaus-, sanomalehti- ja digipainamisesta, suurkuvatulostamisesta sekä mainospaino-tuotteiden painamisesta ja lehtituotteiden suunnittelusta sekä tuotannosta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto on lähes 90 miljoonaa euroa (2018).