Viestinnän osaaja

Etsimme asiakaslähtöistä ja uudesta innostuvaa

VIESTINNÄN OSAAJAA

Tule edistämään kanssamme yritysmielikuvaamme! Etsimme viestinnän ammattilaista kertomaan kehittyvästä yhtiöstämme ja vastuullisuudestamme ulkoisille ja sisäisille sidosryhmillemme. Vastuullisuuden ajatusjohtajuuden kasvattaminen ja asiantuntijamielikuvamme vahvistaminen viestinnän keinoin ovat tärkeä osa tehtävänkuvaasi. Kehität sisäistä viestintäämme, tuet liiketoimintoja sisäisen viestinnän onnistumisessa ja vahvistat yhdessä henkilöstöhallinnon kanssa työnantajamielikuvaamme. Osallistut myös pörssiyhtiön vuosiraportointiin soveltuvin osin.

Työskentelet osana markkinointiviestinnän ammattilaisista koostuvaa tiimiä ja teet myös vahvaa yhteistyötä sekä HR:n että liiketoimintojen kanssa. Kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen voit toimia joko viestintäasiantuntijana tai -päällikkönä, tehtävä ei kuitenkaan sisällä esihenkilövastuuta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työpisteesi voi sijaita sinulle sopivimmassa konsernimme toimipisteessä. Meillä työskennellään hybridisti ja työsi sisältää ajoittain matkustamista kotimaassa.

Ketä etsimme? Kykenet suunnittelemaan strategiamme toteutumista edistävää viestintää ja viemään suunnitelmat käytäntöön. Viestinnän arjen askareet ovat työpöydälläsi, joten aikaansaavaa hands-on-työskentelyotetta tarvitaan. Sujuva ja oikeakielinen suomen kieli on tärkein työvälineesi. Sinulla on jo työkokemusta omatoimisista viestinnän tehtävistä. Tehtävässä onnistumista tukee sopiva koulutustausta ja kiinnostus vastuullisuusviestintään sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Näet muutoksen mahdollisuutena − tämä auttaa sinua viihtymään jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yhtiössämme. Olet aidosti innostunut työstäsi ja sytyt monipuolisista viestinnän tehtävistä. Työskentelet tottuneesti itsenäisellä otteella, mutta teet sujuvasti yhteistyötä myös eri toimintojemme kanssa yli organisaatiorajojen. Kokemus julkaisujärjestelmistä, analytiikasta ja sentimentin kehittämisestä on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja Mirka Lammi puhelimitse 044 565 8976, Mirkan tavoitat ti 25.10. klo 9–11 ja ma 31.10. klo 14.30–16. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä mahdollinen osaamistasi kuvaava työnäyte viimeistään 6.11.2022 aikana sähköpostilla osoitteeseen viestintaosaaja@punamustamedia.fi

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media-, näkyvyys- ja painoliiketoiminnan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 700 alan osaajaa. Konsernin näkyvyys- ja painoliiketoiminnan yhtiöt palvelevat asiakkaitaan mm. aikakaus- ja sanomalehtien sekä mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa, tapahtuma- ja suurkuvaratkaisuissa, brändinhallinnan ratkaisujen tarjoajana ja digitaalisen näkyvyyden palveluntarjoajana. Yhtiön medialiiketoiminta koostuu Sanomalehti Karjalaisesta, kuudesta paikallislehdestä, kaupunkilehdestä sekä radiokanavasta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 106 miljoonaa euroa.